Имаме общо 2963 филма в сайта.

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата (2013)

3
( BG Subs )

Затвори
321 гледания
ДЕТАЙЛИ НА ФИЛМА Добавен преди 4 месеца once
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата (2013)

Фантастичният филм „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата / Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)“ е директно продължение на спечелилия над 200 милиона долара хит от 2010-та година „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии“.
Логан Лърман се завръща за втори път в образа на младия полубог Пърси Джаксън, който заедно с приятелите си Анабет и Гроувър е изправен пред най-сериозното изпитание досега – а именно да спаси целия свят от унищожение. За да изпълнят мисията си Пърси, Анабет и Гроувър се впускат в необикновено пътешествие в търсене на митичното Златно руно, което притежава силата да опази човечеството и да осигури по-спокойно бъдеще на лагера за полубогове “Half-Blood”.Но задачата се оказва по-трудна от очакваното и Пърси е принуден да премине през мистериозните и зловещи води на Морето на чудовищата, което е познато в човешкия свят като Бермудския триъгълник. Времето изтича и преди да се доберат до Златното руно Пърси и приятелите му ще трябва да се преборят с ужасяващи водни същества, армия от зомбита и могъщия Кронос.

Категория: Приключенски, Семеен, Фентъзи

Продукция: САЩ

IMDB Рейтинг: 5.9

Режисьор: Тор Фройдентал

В ролите: Стенли Тучи, Левин Рамбин, Даниел Кудмор, Дерек Миърс, Дъглас Смит, Антъни Хед, Джейк Ейбъл, Шон Бийн, Логан Лърман, Брандън Т. Джаксън, Миси Пайл, Нейтън Филиъ и др.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,

КОМЕНТАРИ Оставете коментар ?