Имаме общо 2948 филма в сайта.

Pete’s Dragon / Драконът, моят приятел! (2016)

3
( BG Subs )

Затвори
788 гледания
ДЕТАЙЛИ НА ФИЛМА Добавен преди 8 месеца once
Pete’s Dragon / Драконът, моят приятел! (2016)

„Драконът, моят приятел“ е съвременен прочит на известния филм от 1977 г.
Главният герой в тази история е стар дърворезбар. Наричат го г-н Мийчъм. Той забавлява местните деца с приказките си за свиреп дракон, който живее дълбоко в гората. За дъщерта Мийчъм – Грейс, която е горски рейнджър, тези истории са просто измислици. Но един ден тя среща Пийт – странно 10-годишно хлапе, което няма семейство и дом. То твърди, че живее в гората, заедно с Елиът – огромен зелен дракон. Според Пийт, Елиът много прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм. С помощта на 11-годишната Натали, чийто баща Джак притежава дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за големия зелен дракон.
Ролята на Грейс изпълнява звездата от „Джурасик свят“ Брайс Далас Хауърд, а в г-н Мийчъм се превъплъщава Робърт Редфорд, който е сред най-големите светила на Холивуд. Участват още Оукс Фегли като Пийт, Ууна Лирънс като Натали и Уес Бентли в ролята на Джак.

Категория: Приключенски, Семеен

Продукция: САЩ

IMDB Рейтинг: 8.3

Режисьор: Дайвид Ловери

В ролите: Брайс Далас Хауърд, Робърт Редфорд, Уес Бентли, Карл Ърбан, Крейг Хол, Оакес Феглей, Она Лауренс, Джим Макларти

Етикети: , , , , , , , ,

КОМЕНТАРИ Оставете коментар ?