Имаме общо 2963 филма в сайта.

Ronaldo / Роналдо (2015)

1
( BG Subs )

Затвори
407 гледания
ДЕТАЙЛИ НА ФИЛМА Добавен преди 9 месеца once
Ronaldo / Роналдо (2015)

Силно обичан и силно мразен, но винаги устремен към това да бъде най-добрият. Въпреки че малцина са се докосвали до личния живот на Кристиано Роналдо, мнозина го определят като гениален футболист и човек с твърде неприятен характер. Филмът „Роналдо“, който ще се появи по кината на 9 ноември, ще опита да покаже какъв в дейстивтелност е един от най-емблематичните играчи на 21 век.
За първи път публиката ще може да надникне зад завесата на зорко пазения личен живот на португалеца. Освен за неугасващата му амбиция да бъде №1, филмът ще разкаже премеждията в ранните му години и опитите му даде на своя син това, което никога не е имал – баща.
Създателите на „Роналдо“ обещават да представят уникално вникване в спортния и семеен живот на футболиста чрез по-задълбочени разговори с него и неговите близки и с невиждани до момента архивни кадри.
„Роден съм, за да бъда най-великият“, „Семейството и приятелите са най-важното нещо за мен“, „Победата е най-важна“ – двете страни на един и същи живот.
„Роналдо“ – в кината от 9 ноември.

Категория: Документален, Спортен

Продукция: Великобритания

IMDB Рейтинг: 6.5

Режисьор: Anthony Wonke

В ролите: Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham, Lionel Messi, Jorge Mendes, Carla Mendes, Miguel Lopes Marques, Nelvino Lima, Rhiannon Jones

Етикети: , , , , , ,

КОМЕНТАРИ Оставете коментар ?