Имаме общо 13584 филма в сайта.

Face/Off / Лице назаем (1997)    

8
( BG Audio )

Описание 5 години
Face/Off / Лице назаем (1997)

Суперзвездата Никълъс Кейдж (“Въздушен конвой”) и идолът на киноманиаците Джон Траволта (“Криминале”), се изправят един срещу друг в „Лице Назем“ – върховният екшън-трилър режисиран от признатия за класик в жанра режисьор Джон Ву!
За да отмъсти за безсмисленото убийство на сина си, агентът от ФБР Шон Арчър (Джон Траволта) се подлага на радикална лицева хирургия, чрез която му присаждат лицето на изпадналия в кома терорист Кастър Трой (Никълъс Кейдж) и така той получава неговата самоличност. Но когато Кастър идва на себе си и взима самоличността на Шон, истинският Шон попада в невъобразим кошмар и трябва да защити не само своя живот, но и този на жена си и дъщеря си. Блестящата актьорска игра и поразителните визуални ефекти правят "Лице назаем" експлозивен екшън-трилър, който трябва да видите, за да повярвате!

Жанр: Екшън, Трилър, Фентъзи

Държава: САЩ

IMDB: 7.3

Режисьор: Джон Ву

Участват: Джон Траволта, Никълъс Кейдж, Джоан Алън, Джина Гършон, Доминик Суейн, Мат Рос, Ник Касаветес, Джон Карол Линч, Алесандро Нивола, Джеймс Дентън, Маргарет Чо, Роберт Уисдън

Етикети: : , , , , , , , ,

Коментари