Имаме общо 5657 филма в сайта.
loading...

Habitacion en Roma / Room in Rome / Стая в Рим (2010)

8
( BG Subs )

0 views
Описание 1 година
Habitacion en Roma / Room in Rome / Стая в Рим (2010)

Началото на лятото. Хотелска стая в сърцето на Рим. Две млади жени, които току-що са се запознали, потеглят заедно на интимно, страстно физическо пътешествие, което ще остави дълбок отпечатък в душите и телата им. Историята се развива в продължение на 12 часа, през нощта и ранната утрин, преди всяка от тях да си замине, Алба за Испания, а Наташа за Русия.
Стаята изглежда, сякаш винаги ги е очаквала. Автентичните стени излъчват магична атмосфера на сексуалност и безкрайни еротични възможности. С навлизането на Алба и Наташа в неизвестното, се събуждат интензивни нови усещания и естественото разбирателство между тях нараства, давайки начало на комични и на силно интимни моменти, преди неочаквано любовта да ги връхлети.
Отначало те се крият, предпазливи са. Постепенно си позволяват да бъдат отнесени, всяка в непознатите територии на другата, без да забравят искрената любов, която са изпитвали към партньорите си …
Докато накрая двете се озовават пред напълно нова истина, споделена бездна, тайна, оставаща в хотелската стая в Рим. Истинска свобода да правят това, което най-съкровено желаят.

Жанр: Драма, Европейски, Еротичен, Романтичен

Държава: Испания

IMDB: 7.2

Режисьор: Хулио Медем

Участват: Елена Аная, Наташа Яровенко, Енрико Ло Версо, Найва Нимри и др.

Етикети: : , , , , , , , , ,

Коментари