Имаме общо 21136 филма в сайта.

The Sinking of Sozopol / Потъването на Созопол (2014)    

5
( Без превод )

Описание 7 години
The Sinking of Sozopol / Потъването на Созопол (2014)

Представете си за момент, че няма към кого да се обърнете. Намирате се в безлюден град, изоставен от хилядите си туристи. Единственият ви истински спътник е алкохолът, в случая – 10 бутилки водка. Навън не спира пороят. В тази ситуация със сигурност ви идва само идеята, че нещо много важно ще се случи, когато изпиете последната бутилка. Нещата или ще се оправят, ще намерите начин да се измъкнете от сивотата на безлюдния град и ще заживеете щастливо, или светът ще свърши с последната глътка водка.
Това са само част от идеите, с които ще се сблъскате, ако гледате „Потъването на Созопол / The Sinking of Sozopol (2014)“. Този филм на Костадин Бонев, с перфектната операторска работа на Константин Занков и майсторския сюжет на Бонев и авторката на едноименната книга Ина Вълчанова, разказва историята на Чаво (изигран от Деян Донков), мъж, изгубен в живота си и опитващ се да намери смисъл и причина за съществуването си в семейната къща. Чрез тези 10 бутилки водка той ще се сблъска със своето минало, със спомените на своето вече разбито семейство. Това е една много лична история, един поглед в живота на човек, който е забравил какво е да живееш пълноценно.

Жанр: Български, Драма, Мистерия

Държава: България

IMDB: 7.5

Режисьор: Костадин Бонев

Участват: Деян Донков, Снежина Петрова, Светлана Янчева, Стефан Вълдобрев, Васил Гюров, Леонид Йовчев, Веселин Мезеклиев, Мирослава Гоговска, Петя Силянова и др.

Етикети: : , , , , , , , , , ,

Коментари